info@mareveld.nl 045 404 1269

Wandelen&fietsenin Limburg

 

Lekkerer-op-uit

Wandelen en fietsen in ’t “Schummertse” landschap
Het gebied rondom Schimmert is geweldig om zowel te wandelen, fietsen of mountainbiken. Er zijn tal van smalle paadjes met steile op- en afdalingen, maar ook goed begaanbare paden. Een afwisseling van open velden, bossen en dorpjes waar de tijd is blijven stilstaan.

Moe en voldaan na een dag actief bezig zijn, biedt Mareveld de welverdiende ontspanning met een drankje en een hapje, binnen in ons gezellig eetcafé of buiten op het terras.

Wilt u voor het eten nog even douchen, dan kan dit op onze camping.

Wandelen en fietsen in Limburg

 

Mareveld wandelroutes

Fietsen en wandelen krijgen een hele andere betekenis in het heuvellandschap. Daarom hebben wij speciaal voor wandelaars en fietsers mooie routes uitgezet die u langs alle bijzondere plekjes leiden. Geniet van misschien wel het mooiste stukje van Nederland. Download hieronder onze Mareveld routes.

Korte wandeling Helle

Duur ca. 45 minuten
 Download wandelroute

Middellange wandeling Helle

Duur ca. 1,5 uur
 Download wandelroute

Middellange wandeling Ravensbos

Duur ca. 2 uur
 Download wandelroute

Lange wandeling Ravensbos

Duur ca. 1,5 uur
 Download wandelroute

MooieWandelroutes

limburg-wandelen-vakwerk

WandelroutesVVV-kantoor

Het landschap van Zuid-Limburg is uniek voor Nederland. Eeuwenoude holle wegen, open plateaus en bosrijke gebieden wisselen elkaar af met pittoreske dorpen en authentieke steden. Op de website van VVV Zuid Limburg vind je een uitgebreid aanbod wandelroutes van diverse afstanden en thema’s.

Route van de Reus ST1 Nuth (wandelroute)


RoutesWandelgids

De mooiste routes in Zuid-Limburg hebben we voor u uitgezocht op de website van Wandelgids Zuid-Limburg. Zij voeren u langs mooie vergezichten, bossen, weilanden, holle wegen en zijn geschikt voor het hele gezin. Dus…er op uit!

Wij raden u deze routes zeker aan:

route 1275
route 904
route 915

Wandelroutes