info@mareveld.nl 045 404 1269

Wandelen&fietsenin Limburg

PratsjArrangement

Wandelen in ’t prachtige “Schummertse” en “Sjpaubik” landschap
De ondernemers van het Pieterpoort Keetje en Herberg Mareveld hebben samen een fantastisch wandelarrangement neergezet inclusief drankjes en versnaperingen voor de exclusieve prijs van €14,95 per persoon.

Wat bieden wij in dit totaalpakket:
· Genieten van heerlijke wandeling door de natuur van Limburg om en nabij Schimmert en Spaubeek.
· De looproute over een prachtig deel van het welbekende Pieterpad
· Een warme drank naar keuze of een glas frisdrank met een heerlijke huisgemaakte zoetigheid naar keuze bij het Pieterpoort keetje of bij Herberg Mareveld
· Een warme drank naar keuze of een glas fris met een lekker hartig broodje naar keuze bij het Pieterpoort keetje of bij Herberg Mareveld.
· Wandelen op vrijdag, zaterdag of zondag middag.

Father and son walking in the rain

er-op-uit-Wandelarrangement

De dag ziet er als volgt uit:

· U kunt uw wandeling starten op de parkeerplaats bij Herberg Mareveld of bij de parkeerplaats van het Pieterpoort keetje op de Bongerd 8.
· Bij de door u gekozen startlocatie zal de wandeling starten met een warme drank of frisdrank en een huisgemaakte zoetigheid. Op beide locaties kunt u kiezen uit diverse opties.
· U start uw wandeling middels de route die u heeft doorgekregen bij het boeken. U loopt tussen de velden in een rustige omgeving. Met uw telefoon als hulpmiddel is de route gemakkelijk te wandelen.
· U loopt vanuit uw startlocatie middels de uitgezette route richting Herberg Mareveld of het Pieterpoort keetje (afhankelijk van uw startlocatie.)
· Bij aankomst op uw rustlocatie heeft u weer de keuze uit diversen warme dranken, frisdranken en een vers bereid broodje.
· Weer opgeladen door de lekkere versnaperingen vervolgt u uw weg en komt u uiteindelijk weer op uw startlocatie aan. U heeft zojuist een heerlijk verzorgde en ontspannende middag gehad!

Zo kunt u boeken:

· U kiest een vrijdag, zaterdag of zondag waar u lekker wilt ontspannen.
· U vraagt uw vrienden of familie om ook mee te komen genieten van de Limburgse natuur.
· U kunt uw persoonlijk ticket hier bestellen
Graag ontvangen wij u bij het Pieterpoort Keetje in Spaubeek en bij Herberg Mareveld in Schimmert.


 

Lekkerer-op-uit

Wandelen en fietsen in ’t “Schummertse” landschap
Het gebied rondom Schimmert is geweldig om zowel te wandelen, fietsen of mountainbiken. Er zijn tal van smalle paadjes met steile op- en afdalingen, maar ook goed begaanbare paden. Een afwisseling van open velden, bossen en dorpjes waar de tijd is blijven stilstaan.

Moe en voldaan na een dag actief bezig zijn, biedt Mareveld de welverdiende ontspanning met een drankje en een hapje, binnen in ons gezellig eetcafé of buiten op het terras.

Wilt u voor het eten nog even douchen, dan kan dit op onze camping.

Wandelen en fietsen in Limburg

 

Mareveld wandelroutes

Fietsen en wandelen krijgen een hele andere betekenis in het heuvellandschap. Daarom hebben wij speciaal voor wandelaars en fietsers mooie routes uitgezet die u langs alle bijzondere plekjes leiden. Geniet van misschien wel het mooiste stukje van Nederland. Download hieronder onze Mareveld routes.

Korte wandeling Helle

Duur ca. 45 minuten
 Download wandelroute

Middellange wandeling Helle

Duur ca. 1,5 uur
 Download wandelroute

Middellange wandeling Ravensbos

Duur ca. 2 uur
 Download wandelroute

Lange wandeling Ravensbos

Duur ca. 1,5 uur
 Download wandelroute

MooieWandelroutes

limburg-wandelen-vakwerk

WandelroutesVVV-kantoor

Het landschap van Zuid-Limburg is uniek voor Nederland. Eeuwenoude holle wegen, open plateaus en bosrijke gebieden wisselen elkaar af met pittoreske dorpen en authentieke steden. Op de website van VVV Zuid Limburg vind je een uitgebreid aanbod wandelroutes van diverse afstanden en thema’s.

Route van de Reus ST1 Nuth (wandelroute)


RoutesWandelgids

De mooiste routes in Zuid-Limburg hebben we voor u uitgezocht op de website van Wandelgids Zuid-Limburg. Zij voeren u langs mooie vergezichten, bossen, weilanden, holle wegen en zijn geschikt voor het hele gezin. Dus…er op uit!

Wij raden u deze routes zeker aan:

route 1275
route 904
route 915

Wandelroutes