Reserveren
info@mareveld.nl 045 404 1269

TafelReserveren
  Specialeevenementen

  DiverseWorkshops

  Ben jij een echte levensgenieter? Wij bij Mareveld zijn gepassioneerde levensgenieters en wij zijn pas echt gelukkig als onze gasten écht proeven en genieten. Regelmatig nodigen wij specialisten uit om jullie te introduceren in de wereld van whisky, sigaren en rum.

  De workshops worden vergezeld van bijpassende ambachtelijke hapjes uit de keuken van Mareveld, alles om de maag te plezieren!

  Regelmatig nodigen wij specialisten uit om jullie te introduceren in de wereld van whisky, sigaren en rum.

   

  15-11-2019 Je Leeft Maar Één Keer – Speciale Cognac Tasting

  Special Cognac Tasting 15-11-2019

  Altijd al eens Cognac willen proeven?

  Dit keer hebben wij iets heel speciaals voor je. Want naast een whisky proeverij is cognac weer helemaal terug van weggeweest. Zelfs als je nog nooit een slok cognac hebt gedronken is dit een boeiende proeverij vol leuke feitjes.

  Cognac is een prachtige drank. Klassiek en erg lekker! Het heeft een rijke historie en wordt met veel zorg gemaakt. In de wereld van deze heerlijke drank uit Frankrijk valt veel onderscheid te maken tussen de diverse merken en kwaliteiten, ookal komen ze uit dezelfde streek.

  Tijdens deze proeverij kun je naar hartenlust de verschillende cognac ervaren en discussiëren met andere liefhebbers. Laat de smaken over je tong rollen, neem de informatie in je op en ervaar de wereld van het “eau de vie” !

  DETAILS:

  • Je proeft 7 verschillende cognacs, waaronder de Ménard van 45 jaar oud én de Hennessy X.O. !!
  • Lekkere ambachtelijke hapjes passend bij de whisky’s
  • Kosten p.p. : € 33,50 incl. BTW
  • Wanneer: vrijdag 15 november 2019
  • Start: 20:00 uur
  • Waar: Mareveld Eetcafé en Partycentrum, Mareweg 23, 6333 BR Schimmert

  Reserveer nu jouw plekje


  Diner Acoustique 22-11-2019

  Muziek zal altijd verbonden zijn met emotie en mooie verhalen.

  En uiteraard geldt dit ook voor eten. Vanuit de passie voor muziek is een uniek concept bedacht, waarin deze twee werelden gaan samensmelten.

  Het evenement wordt omgedoopt tot Diner Acoustique en Mareveld gaat samen met Rock inc. Entertainment deze uitdaging aan. Het wordt dus geen gewoon diner met live muziek, wat al zo vaak is gedaan, maar een samensmelting van muziek en eten waarbij allerlei elementen een even belangrijke rol hebben. Je zult leuke feitjes te weten komen over de muziek en waarom dit geleid heeft tot het specifieke gerecht.

  De avond zal bestaan uit een vijf gangen diner begeleid door een bijpassend wijn- of bierarrangement. Alle gerechten die worden gepresenteerd hebben dus een link met muziek waarbij het nummer live akoestisch door October Moon wordt uitgevoerd.

  Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus reserveren is wel een must. Je zult op de avond zelf naar een tafel worden gewezen waarbij je mogelijk de tafel deelt met andere gasten, zodat jullie samen van de unieke ervaring kunnen genieten.

  DETAILS:

  • Kosten p.p. : € 76,00 incl. BTW
  • Wanneer: vrijdag 22 novemeber 2019
  • Start: 19:30 uur
  • Waar: Mareveld Eetcafé en Partycentrum, Mareweg 23, 6333 BR Schimmert

  Het menu is speciaal voor deze avond samengesteld, dus kunnen wij helaas géén rekening houden met veganistische wensen. Allergieën kunt u doorgeven bij de reservering.

  Bestel jouw ticket

  Diner acoustique bij Mareveld in Zuid-Limburg


  13-12-2019 Let’s make it legendary – Ultimate whisky bottelaar

  The Ultimate whisky tasting 13-12-2019

  Whiskyliefhebber opgelet!

  Bij deze speciale proeverij gaan wij uitsluitend whisky’s proeven van de Nederlandse Han en Maurice Van Wees. Beter bekend onder de kenners als de drijvende kracht achter “The Ultimate Whisky Company”.

  Alleen de beste vaten zijn goed genoeg voor “The Ultimate” en dat proef je!
  Je leert deze avond veel over de achtergrond van de distilleerderij, de authentieke bereiding, geur en het allerbelangrijkste: de smaak!

  Deze avond wil je zeker te weten niet missen.

  Nog maar 6 plekken over

  DETAILS:

  • Je proeft 7 verschillende drams
  • Lekkere ambachtelijke hapjes passend bij de whisky’s
  • Kosten p.p. : € 39,50 incl. BTW
  • Wanneer: vrijdag 13 december 2019
  • Start: 20:00 uur
  • Waar: Mareveld Eetcafé en Partycentrum, Mareweg 23, 6333 BR Schimmert

  Reserveer nu jouw plekje


   

  Workshops van de culinaire drie-eenheid

  Eten, drank en een sigaar vormen een aangename drie-eenheid! Leer onder het genot van ambachtelijke hapjes van het huis, echt te proeven en genieten van whisky, sigaren en rum.

  Whisky workshop

  Ieder glas whisky heeft zijn eigen karakteristieke kleur, geur en smaak. Niet alleen variërend van land tot land, maar zelfs van streek tot streek. Proef jij het verschil tussen een Schotse Malt van 30 euro en eentje van 200 euro? Voor iedere whisky liefhebber een passende workshop: basis, advanced en masterclass. Geniet van één van deze whisky workshops of beter nog… volg ze gewoon alledrie!

  Sigaren Workshop

  Sigaren Workshop

  Eten, drank en een sigaar vormen een aangename drie-eenheid. De nadruk ligt dan ook niet op hoe een sigaar wordt gemaakt, maar juist het proeven en genieten staan centraal. Sinds kort hebben wij een humidor met diverse Cubaanse kwaliteitssigaren, variërend van smaak van zachtromig tot vol. Wij adviseren en helpen u graag om de juiste keuze te maken.

  Rum Workshop

  Rum Workshop

  Ken jij rum voornamelijk als basisingrediënt van de ’Cuba Libre’ of de ‘Mojito’? Er is zo veel meer te leren en ontdekken over rum! Onze rumexpert leert je meer over de herkomst en het productieproces van rum. Ook ga je zelf aan de slag om de overheerlijke rum-cocktail “Daiquiri” te maken. Ga jij voor gerijpte rum, pott still rum, of toch liever voor een exotische variant van specifieke herkomst?

  Leukavondje uit

  Genieten?
  Bourgondisch eten, uitgebreid borrelen of genieten van een perfect kopje koffie na een wandeling in de prachtige omgeving!

  Meer weten?

  Feestje?
  Nostalgisch feestvieren met familie en vrienden. Samen genieten van spelletjes, een culinair hapje en een drankje.

  Meer weten?

  Culinaire verrassing?
  Onze voorliefde voor ambacht en puur eten komen samen in onze speciale bereidingstechnieken.

  Meer weten?