Reserveren
info@mareveld.nl 045 404 1269

TafelReserveren
  Specialeevenementen

  DiverseWorkshops

  Ben jij een echte levensgenieter? Wij bij Mareveld zijn gepassioneerde levensgenieters en wij zijn pas echt gelukkig als onze gasten écht proeven en genieten. Regelmatig nodigen wij specialisten uit om jullie te introduceren in de wereld van whisky, sigaren en rum.

  De workshops worden vergezeld van bijpassende ambachtelijke hapjes uit de keuken van Mareveld, alles om de maag te plezieren!

  Regelmatig nodigen wij specialisten uit om jullie te introduceren in de wereld van whisky, sigaren en rum.

   

  Whisky proeverij bij Mareveld in Zuid-Limburg

  Underground & Moonshine 11-10-2019

  Tijdens deze whisky proeverij gaan wij terug in de tijd.

  Namelijk naar de roaring twenties. In die tijd kende de Verenigde Staten steeds meer alcohol gerelateerde problemen door de verslechterende economische situatie. Daarom wilden speciale politieke partijen een verbod op de productie en verkoop van alcohol in de VS: de drooglegging. Het was een tijd waarin de illegale distributie van drank een multi-million business werd, waarbij beruchte gangsters (o.a. Al Capone, wie kent hem niet?) zeer rijke mannen werden.

  Laat je meevoeren naar ‘the undergound’… naar het heimelijk stoken van alcohol (moonshine), gangsters en de speak easies. Gegarandeerd een top avond die je als whiskyliefhebber niet mag missen.

  DETAILS:

  • Je proeft 7 verschillende whisky’s
  • Lekkere ambachtelijke hapjes passend bij de whisky’s
  • Kosten p.p. : € 34,50 incl. BTW (40 personen max.)
  • Wanneer: vrijdag 11 oktober 2019
  • Start: 20:00 uur
  • Waar: Mareveld Eetcafé en Partycentrum, Mareweg 23, 6333 BR Schimmert

  Reserveer nu jouw plekje


   

  Workshops van de culinaire drie-eenheid

  Eten, drank en een sigaar vormen een aangename drie-eenheid! Leer onder het genot van ambachtelijke hapjes van het huis, echt te proeven en genieten van whisky, sigaren en rum.

  Whisky workshop

  Ieder glas whisky heeft zijn eigen karakteristieke kleur, geur en smaak. Niet alleen variërend van land tot land, maar zelfs van streek tot streek. Proef jij het verschil tussen een Schotse Malt van 30 euro en eentje van 200 euro? Voor iedere whisky liefhebber een passende workshop: basis, advanced en masterclass. Geniet van één van deze whisky workshops of beter nog… volg ze gewoon alledrie!

  Sigaren Workshop

  Sigaren Workshop

  Eten, drank en een sigaar vormen een aangename drie-eenheid. De nadruk ligt dan ook niet op hoe een sigaar wordt gemaakt, maar juist het proeven en genieten staan centraal. Sinds kort hebben wij een humidor met diverse Cubaanse kwaliteitssigaren, variërend van smaak van zachtromig tot vol. Wij adviseren en helpen u graag om de juiste keuze te maken.

  Rum Workshop

  Rum Workshop

  Ken jij rum voornamelijk als basisingrediënt van de ’Cuba Libre’ of de ‘Mojito’? Er is zo veel meer te leren en ontdekken over rum! Onze rumexpert leert je meer over de herkomst en het productieproces van rum. Ook ga je zelf aan de slag om de overheerlijke rum-cocktail “Daiquiri” te maken. Ga jij voor gerijpte rum, pott still rum, of toch liever voor een exotische variant van specifieke herkomst?

  Leukavondje uit

  Genieten?
  Bourgondisch eten, uitgebreid borrelen of genieten van een perfect kopje koffie na een wandeling in de prachtige omgeving!

  Meer weten?

  Feestje?
  Nostalgisch feestvieren met familie en vrienden. Samen genieten van spelletjes, een culinair hapje en een drankje.

  Meer weten?

  Culinaire verrassing?
  Onze voorliefde voor ambacht en puur eten komen samen in onze speciale bereidingstechnieken.

  Meer weten?