info@mareveld.nl 045 404 1269

Specialeevenementen

DiverseWorkshops

Ben jij een echte levensgenieter? Wij bij Mareveld zijn gepassioneerde levensgenieters en wij zijn pas echt gelukkig als onze gasten écht proeven en genieten. Regelmatig nodigen wij specialisten uit om jullie te introduceren in de wereld van whisky, sigaren en rum.

De workshops worden vergezeld van bijpassende ambachtelijke hapjes uit de keuken van Mareveld, alles om de maag te plezieren!

Regelmatig nodigen wij specialisten uit om jullie te introduceren in de wereld van whisky, sigaren en rum.

 

Single Malt Whisky Tasting 3-7-2020

De snoepwinkel voor de échte whiskyliefhebber

Dit is helaas alweer de laatste proeverij van dit seizoen. Maar we sluiten het af met een échte knaller!

Het geweldige van Single Malt Whisky – en de reden dat het al eeuwenlang het water des levens is – is dat het altijd fantastisch smaakt, hoe het ook gedronken wordt.

Tijdens deze whisky tasting gaan we een trapje hoger dan normaal… We zullen 7 heel speciale Single Malt Whisky’s proeven én beleven tezamen met de “kenners”. Laat je verrassen door de uitgebreide variatie in kleur, geur en vooral smaak. Een avond die je niet snel zal vergeten…

DETAILS:

  • Kosten p.p. : € 49,50 incl. BTW
  • Wanneer: UITGESTELD IVM CORONAVIRUS. Gasten die hebben betaald, hebben een mail ontvangen met meer informatie.
  • Start: 20:00 uur
  • Waar: Mareveld Eetcafé en Partycentrum, Mareweg 23, 6333 BR Schimmert
  • Je proeft 7 verschillende drams
  • Lekkere ambachtelijke hapjes passend bij de whisky’s

Deze tasting is helaas al uitverkocht

Bestel jouw ticket

Single Malt whisky tasting bij Mareveld in Zuid-Limburg


 

Workshops van de culinaire drie-eenheid

Eten, drank en een sigaar vormen een aangename drie-eenheid! Leer onder het genot van ambachtelijke hapjes van het huis, echt te proeven en genieten van whisky, sigaren en rum.

Whisky workshop

Ieder glas whisky heeft zijn eigen karakteristieke kleur, geur en smaak. Niet alleen variërend van land tot land, maar zelfs van streek tot streek. Proef jij het verschil tussen een Schotse Malt van 30 euro en eentje van 200 euro? Voor iedere whisky liefhebber een passende workshop: basis, advanced en masterclass. Geniet van één van deze whisky workshops of beter nog… volg ze gewoon alledrie!

Sigaren Workshop

Sigaren Workshop

Eten, drank en een sigaar vormen een aangename drie-eenheid. De nadruk ligt dan ook niet op hoe een sigaar wordt gemaakt, maar juist het proeven en genieten staan centraal. Sinds kort hebben wij een humidor met diverse Cubaanse kwaliteitssigaren, variërend van smaak van zachtromig tot vol. Wij adviseren en helpen u graag om de juiste keuze te maken.

Rum Workshop

Rum Workshop

Ken jij rum voornamelijk als basisingrediënt van de ’Cuba Libre’ of de ‘Mojito’? Er is zo veel meer te leren en ontdekken over rum! Onze rumexpert leert je meer over de herkomst en het productieproces van rum. Ook ga je zelf aan de slag om de overheerlijke rum-cocktail “Daiquiri” te maken. Ga jij voor gerijpte rum, pott still rum, of toch liever voor een exotische variant van specifieke herkomst?

Leukavondje uit

Genieten?
Bourgondisch eten, uitgebreid borrelen of genieten van een perfect kopje koffie na een wandeling in de prachtige omgeving!

Meer weten?

Feestje?
Nostalgisch feestvieren met familie en vrienden. Samen genieten van spelletjes, een culinair hapje en een drankje.

Meer weten?

Culinaire verrassing?
Onze voorliefde voor ambacht en puur eten komen samen in onze speciale bereidingstechnieken.

Meer weten?