Reserveren
info@mareveld.nl 045 404 1269

TafelReserveren
  Specialeevenementen

  DiverseWorkshops

  Ben jij een echte levensgenieter? Wij bij Mareveld zijn gepassioneerde levensgenieters en wij zijn pas echt gelukkig als onze gasten écht proeven en genieten. Regelmatig nodigen wij specialisten uit om jullie te introduceren in de wereld van whisky, sigaren en rum.

  De workshops worden vergezeld van bijpassende ambachtelijke hapjes uit de keuken van Mareveld, alles om de maag te plezieren!

  Regelmatig nodigen wij specialisten uit om jullie te introduceren in de wereld van whisky, sigaren en rum.

   

  Burns supper 24-01-2020

  Geef iemand deze onvergetelijke avond cadeau

  Schenk de whisky in de glazen, zet de haggis in de oven en oefen je beste Schotse accent. Op 25 januari is het Burns Night en dus tijd voor een Burns Supper.

  Hoeveel landen ken je met een nationaal feest ter ere van een dichter? In Schotland én op heel veel andere plekken in de wereld komen elk jaar op 25 januari mensen samen voor een Burns Supper. Tijdens dit diner herdenken we de dichter Robert Burns en zijn gedichten op een wel heel speciale manier.

  Het begon allemaal toen de eerste Burns Night werd gehouden in juli 1801. 9 van zijn vrienden herdachten zijn 50e sterfdag met eten (haggis natuurlijk) en drinken (whisky) in zijn Burns Cottage. Ook droegen zij werk voor van Burns (waaronder “Auld Lang Syne”) en brachten een hartstochtelijk eerbetoon dat nu bekend staat als de Immortal Memory.

  De avond was zo’n succes dat ze het vanaf dat moment elk jaar deden, alleen nu op de verjaardag van de bard. Deze traditie is inmiddels overgenomen door Schotten en liefhebbers van Schotland over de hele wereld. En nu dus ook bij Mareveld!

  Duik samen met ons in deze bijzondere traditie die Burns Supper heet. Een exclusieve avond in Schotse klederdracht, bagpipes en een traditioneel 7-gangen menu, uiteraard vergezeld met de heerlijkste Schotse Whisky. Dit event wordt een avond om nooit meer te vergeten!

  Dus bestel nu je tickets.

  DETAILS:

  • Kosten p.p. : € 75,00 incl. BTW
  • Wanneer: vrijdag 24 januari 2020
  • Start: 19:00 uur
  • Waar: Mareveld Eetcafé en Partycentrum, Mareweg 23, 6333 BR Schimmert
  • Je krijgt een authentiek Schots 7-gangen menu
  • Bij elke gang wordt er een bijpassende whisky geschonken
  • Dresscode: Schotse klederdracht voor de mannen en de vrouwen in het zwart. (niet verplicht)
  • Al 29 plekken zijn gereserveerd

  Bestel jouw ticket

  Burns supper - een authentiek Schots diner bij Mareveld in Zuid-Limburg

  Ook als je niet zo van whisky houdt (of je bent de BOB), is dit een unieke ervaring die je niet mag missen en ben je van harte welkom! Je betaald dan alleen voor het eten die avond.


  28-02-2020 – Wum & Whisky Proeverij

  Wum & Whisky Proeverij 28-02-2020

  Deze proeverij is voor personen die (willen leren) genieten van een sigaar.

  Deze avond kun je heerlijk genieten van verschillende soorten sigaren en bijpassende whisky’s.

  In Maastricht staat Levensgenieter Wum Otten bekend om zijn brede kennis en de altijd half brandende sigaar. Als ervaren sigarensommelier gaat hij je 3 sigaren laten proeven, terwijl Frans Brouwer (bekend van The Whiskyfriend) je zal voorzien van complimenterende whisky’s en sterke verhalen. Uiteraard worden er die avond ook bijpassende hapjes geserveerd.

  Tijdens deze proeverij ligt de nadruk op het proeven en het puur genieten in een gezellige sfeer.

  Dit is een besloten avond, dus we hoeven niet naar buiten om te genieten van de sigaren!

  DETAILS:

  • Je proeft 7 verschillende drams en 3 sigaren
  • Lekkere ambachtelijke hapjes passend bij de whisky’s
  • Kosten p.p. : € 52,50 incl. BTW
  • Wanneer: vrijdag 28 februari 2020
  • Start: 20:00 uur
  • Waar: Mareveld Eetcafé en Partycentrum, Mareweg 23, 6333 BR Schimmert

  Nog maar 2 plekjes beschikbaar!

  Bestel jouw ticket


   

  Workshops van de culinaire drie-eenheid

  Eten, drank en een sigaar vormen een aangename drie-eenheid! Leer onder het genot van ambachtelijke hapjes van het huis, echt te proeven en genieten van whisky, sigaren en rum.

  Whisky workshop

  Ieder glas whisky heeft zijn eigen karakteristieke kleur, geur en smaak. Niet alleen variërend van land tot land, maar zelfs van streek tot streek. Proef jij het verschil tussen een Schotse Malt van 30 euro en eentje van 200 euro? Voor iedere whisky liefhebber een passende workshop: basis, advanced en masterclass. Geniet van één van deze whisky workshops of beter nog… volg ze gewoon alledrie!

  Sigaren Workshop

  Sigaren Workshop

  Eten, drank en een sigaar vormen een aangename drie-eenheid. De nadruk ligt dan ook niet op hoe een sigaar wordt gemaakt, maar juist het proeven en genieten staan centraal. Sinds kort hebben wij een humidor met diverse Cubaanse kwaliteitssigaren, variërend van smaak van zachtromig tot vol. Wij adviseren en helpen u graag om de juiste keuze te maken.

  Rum Workshop

  Rum Workshop

  Ken jij rum voornamelijk als basisingrediënt van de ’Cuba Libre’ of de ‘Mojito’? Er is zo veel meer te leren en ontdekken over rum! Onze rumexpert leert je meer over de herkomst en het productieproces van rum. Ook ga je zelf aan de slag om de overheerlijke rum-cocktail “Daiquiri” te maken. Ga jij voor gerijpte rum, pott still rum, of toch liever voor een exotische variant van specifieke herkomst?

  Leukavondje uit

  Genieten?
  Bourgondisch eten, uitgebreid borrelen of genieten van een perfect kopje koffie na een wandeling in de prachtige omgeving!

  Meer weten?

  Feestje?
  Nostalgisch feestvieren met familie en vrienden. Samen genieten van spelletjes, een culinair hapje en een drankje.

  Meer weten?

  Culinaire verrassing?
  Onze voorliefde voor ambacht en puur eten komen samen in onze speciale bereidingstechnieken.

  Meer weten?