Reserveren
DutchEnglishFrenchGerman
Reserveren kan telefonisch 045 404 1269 of via email info@mareveld.nl

TafelReserveren

Reserveringen voor vandaag worden alleen telefonisch aangenomen.
Bel 045 404 1269 om direct te reserveren.


  Specialeevenementen

  DiverseWorkshops

  Ben jij een echte levensgenieter? Wij bij Mareveld zijn gepassioneerde levensgenieters en wij zijn pas echt gelukkig als onze gasten écht proeven en genieten. Regelmatig nodigen wij specialisten uit om jullie te introduceren in de wereld van whisky, sigaren en rum.

  De workshops worden vergezeld van bijpassende ambachtelijke hapjes uit de keuken van Mareveld, alles om de maag te plezieren!


   

  Whisky, sherry en kaas proeverij

  Niet onbelangrijk: er kunnen max. 30 40 personen personen deelnemen, dus schrijf je op tijd in want vol = vol!

  WHISKY, SHERRY EN KAASPROEVERIJ 19-01-18

  Deze proeverij zul je helaas moeten missen! Hij is volgeboekt!

  Dat kaas zich graag laat begeleiden door wijn, bier of port is bekend. Maar wist je dat Sherry, maar ook Whisky in combinatie met kaas je smaakaspecten laat ontdekken die je niet voor mogelijk houdt? Een geweldig feestje voor je smaakpapillen!

  Wil je graag meer weten over deze smaakcombinaties tijdens een proeverij? Frans Brouwer (The Whisky Friend) laat je op 19 januari graag 4 whisky’s en 4 soorten sherry proeven tijdens deze avond. Waarbij prachtige combinaties met diverse heerlijke kazen worden gemaakt.

  DETAILS:

  Kosten p.p. : € 35,00 incl. BTW (nog maar 21 beschikbaar)
  Wanneer: 19 januari 2018
  Ontvangst vanaf 19:30 uur.
  Start workshop om 20:00 uur.

  Helaas… Deze workshop is al volledig volgeboekt. Wil je er de volgend keer bij zijn? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, zodat je als eerste weet wanneer de volgende workshop zal plaatsvinden.

  Inschrijven


   

  Workshops van de culinaire drie-eenheid

  Eten, drank en een sigaar vormen een aangename drie-eenheid! Leer onder het genot van ambachtelijke hapjes van het huis, echt te proeven en genieten van whisky, sigaren en rum.

  Whisky workshop

  Ieder glas whisky heeft zijn eigen karakteristieke kleur, geur en smaak. Niet alleen variërend van land tot land, maar zelfs van streek tot streek. Proef jij het verschil tussen een Schotse Malt van 30 euro en eentje van 200 euro? Voor iedere whisky liefhebber een passende workshop: basis, advanced en masterclass. Geniet van één van deze whisky workshops of beter nog… volg ze gewoon alledrie!

  Sigaren Workshop

  Sigaren Workshop

  Eten, drank en een sigaar vormen een aangename drie-eenheid. De nadruk ligt dan ook niet op hoe een sigaar wordt gemaakt, maar juist het proeven en genieten staan centraal. Sinds kort hebben wij een humidor met diverse Cubaanse kwaliteitssigaren, variërend van smaak van zachtromig tot vol. Wij adviseren en helpen u graag om de juiste keuze te maken.

  Rum Workshop

  Rum Workshop

  Ken jij rum voornamelijk als basisingrediënt van de ’Cuba Libre’ of de ‘Mojito’? Er is zo veel meer te leren en ontdekken over rum! Onze rumexpert leert je meer over de herkomst en het productieproces van rum. Ook ga je zelf aan de slag om de overheerlijke rum-cocktail “Daiquiri” te maken. Ga jij voor gerijpte rum, pott still rum, of toch liever voor een exotische variant van specifieke herkomst?

  Leukavondje uit

  Genieten?
  Bourgondisch eten, uitgebreid borrelen of genieten van een perfect kopje koffie na een wandeling in de prachtige omgeving!

  Meer weten?

  Feestje?
  Nostalgisch feestvieren met familie en vrienden. Samen genieten van spelletjes, een culinair hapje en een drankje.

  Meer weten?

  Culinaire verrassing?
  Onze voorliefde voor ambacht en puur eten komen samen in onze speciale bereidingstechnieken.

  Meer weten?